Gig i Södertälje gästhamn 16 juli

Lördag 16 juli kl 17 är vi tillbaka i Lilla Gästhamnen i Södertälje, jag och pianisten Lars Nyström. Tillbaka bara ett stenkast från stadshotellet där vår vänskap och vårt samarbete började för 36 år sen. Vi ser fram emot att bjuda på musik både från den tiden och min nya musik, från releasen Imagination i våras, och många låtar vi samlat på oss däremellan. Från Whitney Houston-ballader, via Taube, Monica Z och Gärdestad, till dagsfärsk Malin Wester Fröst 😉 Varmt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: