Konserter och musikprogram

Exempel på konserter och musikprogram. Vi erbjuder också gärna skräddarsydda program för det specifika tillfället. Sång vid bröllop, dop, begravningar, fester m.m.

GRÖNA SMÅ ÄPPLEN
Ett musikprogram med smak av vår och sommar – om livet och kärleken. Malin blandar sånger ur bland andra Monica Zetterlunds repertoar med eget material. Berättandet mellan sångerna guidar publiken genom en skön blandning svenska sånger med reflekterande texter i gränslandet mellan pop, jazz och visa.

FARMORS SÅNGER – sånger från förr och nu
Malin tar med sig välkända sånger från sin farmors generation. Ett tillfälle att sjunga med lite i refrängen eller kanske bara luta sig tillbaka och minnas. 

Malin & Lasse - PIANOBAR REUNION
Det började i pianobaren på stadshotellet i Södertälje för över 30 år sen. Nu återförenas Malin och pianobarskollegan Lars Nyström i gamla sköna Whitney Houston-ballader, en och annan 80-tals-hit blandat med evergreens och nyfunna favoriter. Perfekt till 50-års-festen!

KONSTEN ATT LEVA
Konsert/föreställning/föredrag om att vända förluster till sin fördel och vara här och nu.

SNÖÄNGLAR - lustfyllt musikaliskt avtryck i vintertid
Nyskrivna poplåtar i lyrisk anda med ett stänk av jazz blandas med traditionell musik i julstämning.

LIVSLUFT - sånger till orgel på ett nytt vis
Malin Wester och diplomorganisten Martin Olsson i en själfull konsert som ger tillfälle att stanna upp för en stunds eftertanke.

Programmet anpassas efter årstiden och bygger på välkända visor som andas lite pop, soul och jazz. Här ryms även solostycke för orgel, musik av Ellington, m.m, och Malins egna sånger som lyfts till en ny dimension av Martins ackompanjemang vid orgeln. Kombinationen blir något nytt och spännande i kyrkorummet.

Kontakta oss för mer information och bokning