Sång vid begravning

Det är få stunder i livet som är så viktiga som begravingsceremonin då vi tar avsked från någon vi håller kär. Den stunden blir ett minne och det känns viktigt att hedra den som lämnat oss på ett så personligt, värdigt och fint sätt vi bara kan. Då kan musiken vara en väldigt betydelsefull del i ceremonin.

Att sjunga vid begravningar har kommit att bli bland det mest betydelsefulla jag gör som sångerska och medmänniska. Jag vet hur viktigt det är att skapa ett personligt avsked. Många av mina egna sånger behandlar just sorg och då jag ofta berör det ämnet har jag valt att certifierat mig som handledare i sorgbearbetning vid Svenska Institutet för Sorgbearbetning, sorg.se, för att bättre kunna möta människor i sorg.

Jag hjälper gärna att hitta rätt musik till just er begravning. Kanske det till och med är så att ni vill ha hjälp att skriva en alldeles egen sång. Om ni vill får ni gärna använda min sång som jag skrev till min mammas begravning. Den heter "Till mamma", men jag har även sjungit "Till pappa" då det passat bättre. Här är några exempel på sånger jag sjunger på begravningar:

Till mamma (lyssna på Spotify) - Malin Wester Fröst

För kärlekens skull - Gärdestad

I den stora sorgens famn - Gärdestad

Visa vid vindens ängar - Mats Paulsson

Nocturne (Sov på min arm) - Evert Taube

Så skimrande - Evert Taube

Blott en dag - Psalm

Som en bro över mörka vatten/Bridge over troubled water

Gröna små äpplen

My way

Med flera och på begäran. Även skräddarsydda sånger.

Välkommen med er förfrågan